Intia on ottanut suuren askeleen suojellakseen maata terrorismilta ja muilta ulkopuolelta tulevilta uhilta. Nettikeskusteluissa ihmiset riemuitsevat ja ovat ylpeitä päätöksestä joka laittaa vaihteeksi USAn ja UKn polvilleen.

Turistiviisumisääntöjä on siis kiristetty.

Hieman on tuonut lisää harmaita hiuksia tännekin tämä uudistus. 6kk turistiviisumilla kun ei enää olekaan mahdollista poiketa esim. Nepalissa tai Sri Lankassa ja palata vielä jatkamaan lomailua Intiassa, kuten aikaisemmin. Maahantulojen välillä pitää nyt olla 2kk. Hyvästi siis lyhyet poikkeamat esimerkiksi Nepalissa tai Malediiveillä tai Sri Lankalla...

Ja kas, asiasta ei tietenkään ole kerrottu viisumia haettaessa Intian Suomen suurlähetystössä. Mitäpä sitä tuollaisia ilmoittelemaan. Siitähän saattaisi jopa olla apua turistin matkareittiä suunnitellessa.

Mitähän tämä tekee maan turismille?? Ei ainakaan hyvää. Mutta kyllä täällä nyt on turvallinen olo. Nautitaan siitä siis.

No, nyt pidetään peukkuja, että seuraavien vieraidemme matka onnistuisi ja pääsisimme heidän kanssaan vierailemaan Sri Lankalla. Matkat ja majoitukset on nimittäin varattu ja melkeinpä maksettukin...